Over ons

Met 7Days op School wordt het nieuws toegankelijk doordat de artikelen aansluiten op de belevingswereld van uw leerlingen. Dit maakt de krant een aantrekkelijk hulpmiddel om het gesprek aan te gaan over de actualiteit en discussie te stimuleren.

7Days

7Days is een Nederlands nieuwsplatform voor jongeren van twaalf tot en met achttien jaar en is de ‘grote broer’ van kinderkrant Kidsweek. De krant valt elke vrijdag bij abonnees op de mat. Op Sevendays.nl verschijnen dagelijks nieuwsverhalen, achtergronden, uitleg bij het nieuws, tips en how-to’s en recensies die voor jongeren relevant, interessant en nuttig zijn.

De redactie

7Days wordt gemaakt door een journalistiek onafhankelijke redactie die weet hoe ze soms ingewikkelde onderwerpen op een kindvriendelijke manier kunnen uitleggen, zonder dat het kinderachtig wordt. Op basis van de rijke teksten die door de redactie gemaakt worden, maakt de onderwijsredactie elke week actueel lesmateriaal.

Samenwerken met 7Days

7Days wordt uitgegeven door Uitgeverij Young & Connected (onderdeel van Sijthoff Media). De redactie van 7Days en 7Days op School is ook verantwoordelijk voor de titels Kidsweek en Samsam, waarbij lesmateriaal voor primair onderwijs wordt gemaakt. 7Days maakt regelmatig content of lesmateriaal voor derden. We hebben al samengewerkt met o.a. : Rijksoverheid, Universiteit Leiden, Lenovo. Bekijk deze lessen hier.

Heeft u interesse in op maat gemaakt lesmateriaal? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

7Days op School uitproberen?

Wilt u kennismaken met de actuele onderwijsmethodes van 7Days op School?
Vraag nu gratis een informatiepakket aan!

Arrow-up